Shuffle Tech információ - Magyartermékek Véletlenszerűsítésötletek az otthoni játékok szervezéséhez
 

Shuffle Tech termékek

ST 1000 teljesen automatikus kártyakeverő

A legfontosabb jellemzők:

Szabadalmaztatás alatt álló keverési módszer.. A Shuffle Tech szabadalmaztatás alatt álló keverési módszere a kézi emelésekkel és egymásba lapolásokkal történő helyes keverési módszer gépesített változata – 90 másodpercen belül.

  • A (3) gomb megnyomására a gép kaszinó keverést végez, vagyis 2 egymásba lapolást, 1 emelést és még egy egymásba lapolást. Ez körülbelül 40 másodpercig tart. Alkalmas szinte minden helyzetben, ha gyorsítani akarjuk a játékot.
  • A (7) gomb megnyomására a gép teljes véletlenszerűsítő keverést végez, vagyis 2 egymásba lapolást, 1 emelést és még öt egymásba lapolást. Ez körülbelül 1 perc 20 másodpercig tart. Olyan esetekre ajánljuk, amikor a játékosok tudják, hogy a kártyacsomagban milyen sorrendben követik egymást a lapok.

Átlátszó fedél. Az átlátszó fedélnek köszönhetően minden játékos szemmel követheti a keverési folyamatot. A Shuffle Tech gépet a működtető sehogyan sem manipulálhatja.

Kiadó tálca. A megkevert lapok egy tálcára kerülnek, és vele együtt kivehetők, így senkinek nem kell hozzájuk nyúlnia, amíg osztásra nem kerül a sor.

Várakozó üzemmód. A kiadó tálcának nem kell a keverőben lennie ahhoz, hogy a következő kártyacsomagot megkeverhesse. A gép megkeveri a második kártyacsomagot, majd megvárja, amíg visszatesszük a tálcát. Így három másodpercen belül a megkevert lapokhoz juthatunk, miután visszahelyeztük a tálcát. Ez azt jelenti, hogy asztalba nem épített gép esetén egyszerre három kártyacsomaggal játszhatunk: az egyik játékban van, a másik a tálcában várja a következő játékot, a harmadik pedig éppen keverődik. Ez nagyon hasznos, amikor gyorsan játszunk, például kétszemélyes játékban, vagy ha elrontunk valamit, és újra kell osztani.

Kicsi és hordozható. A Shuffle Tech kártyakeverő kicsi és hordozható. Mérete: 28 cm × 20,5 cm × 15 cm (hossz, szélesség, magasság), tömege pedig kevesebb mint 3 kg. Sima lábakon áll, ezért jól csúszik a filcborításon.

Elektromos hálózathoz csatlakoztatható. A Shuffle Tech 1000 váltóáramot vesz fel; minden egységhez 150 cm-es tápkábel tartozik, valamint egy univerzális adapter, amellyel a világon bárhol használható.


FMK beépítő keret

A Shuffle Tech asztalba szerelő készletével könnyedén beépíthető bármelyik pókerasztalba, és ugyanilyen egyszerűen kivehető vagy visszaszerelhető, a felhasználó igényei szerint. Ha asztalba szereljük, a kártyákat a felső tálcából vehetjük ki az oldalsó tálca helyett. [Ezt a gép alján lévő kapcsolóval lehet beállítani.]

A Shuffle Tech-ről

A Shuffle Tech története:

A Shuffle Tech céget 2005 nyarán alapították Chicago környéki pókerjátékosok, akik asztalok készítésével is foglalkoztak, és egyre több megrendelőjük kérdezte, nem tudnának-e a kaszinókhoz hasonló automata kártyakeverőt is az asztalba építeni.

Ez az igény, bár első hangzásra egyszerűnek tűnt, három éven át tartó eseménysorozatot indított el, és végül megalakult a Shuffle Tech International, az új társaság, amely a világ első teljesen automatikus kártyakeverőjét gyártja otthoni használatra. Akkoriba a kaszinókban használt automatikus kártyakeverők 16 000 - 20 000 dollárba kerültek, és csak szerencsejáték-rendezői engedéllyel rendelkezők vásárolhatták meg őket. A Shuffle Tech alapítói úgy kezdtek a munkához, hogy kézi keveréseket próbáltak ki, majd kidolgozták, milyen mechanizmusokkal lehet ezeket szimulálni. 2005 decemberére a Shuffle Tech készen állt egy félautomata prototípussal. Miután megbizonyosodtak róla, hogy senki más nem szabadalmaztatott még ilyet, megkezdődött a gyártási folyamat kidolgozása és a gép továbbfejlesztése.

A kaszinókban használt bonyolult mechanikájú "fekete dobozokkal" ellentétben a Shuffle Tech gép egyszerű, működése átlátható, és nem igényel hetenkénti karbantartást. A Shuffle Tech egyszerűen működik, és a kézi keverést utánozza.
 
Rick Schultz, a Shuffle Tech igazgatója igy nyilatkozott: "Mindenki tudja, hogyan keverünk kézzel. A kézi keverés, ha jól csinálják, a kártyacsomag véletlenszerű sorrendbe rendezésének legrégebbi, ugyanakkor egyik legmegbízhatóbb módja. A gépünk ugyanezt teszi, és egyedi kivitelezésünk - amelybe beletartozik az átlátszó fedél - lehetővé teszi, hogy a játékosok végignézzék a folyamatot. Ebbe a rendszerbe nem lehet belenyúlni, így kizártuk a csalás lehetőségét."
 
És míg a kaszinókban használt kártyakeverők 16 000 - 20 000 dollárba kerülnek, a Shuffle Tech gépe bárki számára elérhető otthoni játékhoz is. Ára csak 480 dollár, a beépítőkészleté pedig 100 dollár.
 
A Shuffle Tech gépeket és beépítőkészleteket magyarországon a SoftWare Station-től (ld. kosár), vagy viszonteladóitól tudja megvásárolni.
 
További tájékoztatást a következő címen kérhet: info@shuffletech.hu

Székhely:

Shuffle Tech International, LLC
1440 N. Kingsbury, Suite 218
Chicago, IL 60642
Phone: (312) 787-7780

Hol várásolhat Shuffle Tech termékeket:

Software Station

(A környező országokba is szállítunk / We also distribute to: Slovakia, Ukraine, Romania and Serbia)

Infotech Kft. - Póker Shop